Skip to content Skip to footer

Dezvoltăm utilajele
de care au nevoie procesele tale

Am pornit la drum in 2016 cu dorinta de a oferi clientului o solutie completa: de la o solutie tehnica pana la punerea in functiune in atelierul clientului.

Suntem dedicati produsului si procesului clientului, si suntem concentrati in permanenta in a oferi cea mai buna solutie tehnica, pentru a intampina nevoia clientului de a reduce costurile si a asigura un produs process cu cat mai putine defecte.

Suntem o echipa multidisciplinara, cu compententele cheie in interiorul echipei: ofertare, proiectare mecanica, electrica si automatizare, montaj mecanic, electric si pneumatic, programare PLC, HMI, Vision, mentenanta si servicii post-vanzare.

Investim toate resursele necesare in inovatie, testare de solutii noi, validarea practica a solutiilor proiectate, totul pentru a oferi cea mai buna solutie pentru procesul clientului.

Suntem mereu la current cu evolutia pietei, tehnologiei si echipamentelor integrate, testam riguros toate echipamentele integrate pentru a asigura cea mai buna functionare a utilajelor.

Ramanem in stransa legatura cu clientul pe toata durata de viata a echipamentelor, oferind servicii de mentenanta, imbunatatire, evolutie si retrofit.

Suntem echipati cu toate uneltele necesare:

  • Software: Siemens TiA, SolidWorks, soft ERP
  • Imprimanta 3D
  • Scule si unelte montaj
  • Viitor – centru de uzinaj si strung CNC
2006-2024

Cifre cheie

Oferte
întocmite
80808080+
Comenzi
client
808080+
Utilaje proiectate și executate
808080+
PLC-uri integrate
în utilajele executate
8080+
camere viziune integrate
în utilajele executate
8080+
Oferte întocmite
80808080+
Comenzi client
808080+
Utilaje proiectate
și executate
808080+
PLC-uri integrate
în utilajele executate
8080+

Asigurăm răspuns rapid

OFERTARE

- Prim contact / prime discutii – 24h de la solicitare email / telefonic- Oferta tehnica / financiara – maxim 7 zile de la primirea tuturor informatiilor necesare

Mentenanță / intervenție depanaj

- Feedback telefonic – 4h de la solicitare- Email – 24 h de la solicitare- Deplasare on-site (local – Romania) – 24/48 h de la solicitare